Monday, August 8, 2011

I stalk your profile when i miss you...


video
by Jazz Hayat & Aziz Harun....

Menarik untuk di share bersama.. entah sapa2 la nya tok, tapi sora nya blh tahan, lagu nya pun best.. ada bunyi2 muzik dak yuna and zee avi but in his own way.. dah ada balasan untuk lagu tok oleh duak orang perempuan yang sora nya blh tahan juak..

Jazz hayat seorang bruneian.. nang penyanyi yang berbakat.. wow, boleh tahan juak.. aku sgt suka nya pun acoustic version.. layan la.. and lirik paling nyuruh aku sentap adalah.... tadaaa... 

Semua gambar-gambar you bersama si dia
Dalam captionnya kata mu aku cinta dia
Reaksi ku meluat sedih pun ada
Memang kau ini player tapi malangnya
Ku mahu kau jua..



***Full lirik di bawah sini***
 
......Hayatilah.....

Ooh... Ini kisah sedih ku
Aku mengharap kan

Sesuatu yang tak pasti

Disaat kau disisiku
Hidupku terasa indah
Hidupku penuh
Warna warni
Seperti pelangi


Ku akui ku rindukanmu
Saat kau tiada di sisi
Hancur hatiku
Bila kau Sudah berpunya...

(chorus)


I stalk your profile when I miss you

Tengok semua gamar you tanpa jemu
I stalk your profile when I miss you
Adakah kau juga memikirkan ku


Semua gambar-gambar you bersama si dia

Dalam captionnya kata mu aku cinta dia
Reaksi ku meluat sedih pun ada
Memang kau ini player tapi malangnya
Ku mahu kau Jua..

(Repeat chorus)

Bridge:


Kau seolah memberiku harapan
Disaat sunyi rasa kesepian
Kau seolah memainkan perasaan
Ingin ku membenci mu tapi aku yang
Tak tahan


(Chorus)


*Composed and lyric by Jazz Hayat
 
p/s blh like fanpage nya d facebook.. =)

No comments: